Vacatures en
ter overname

Wilt u een vacature laten plaatsen?

Als u geregistreerd bent bij de NOF en een vacature, waarneming of overname van praktijk wilt plaatsen, kunt u deze per mail sturen naar het secretariaat.

De vacature zal dan zes weken op deze website te zien zijn. Hierna verdwijnt de tekst automatisch. U kunt de vacature na verdwijning vanzelfsprekend opnieuw aan het secretariaat sturen, zodat deze nogmaals zes weken te zien zal zijn.

Ter overname

Drukke praktijk osteopathie in Aalsmeer en omstreken.
Werkzaamheden voor 1 tot 2 fte.

Voor info www.osteopathieaalsmeer.nl of bel 06-53279022

F. Scholten, Osteopathie Aalsmeer

Vacatures

februari 2024

‘Osteopathie Hulst’ is op zoek naar een zelfstandige osteopaat voor 1 à 2 dagen per week in mijn praktijk te Hulst – Zeeland.
Wij zijn een groeiende groepspraktijk met 2 vestigingen.

Wij zorgen er steeds voor dat uw agenda volledig ingepland is.

Meer info over onze praktijk kan u vinden op www.osteopaatmartinedevos.nl
Bij interesse kan u uw kandidaatstelling mailen naar johan.maes10@gmail.com of bellen naar +32 478 65 22 01

Met vriendelijke groet, M. de Vos, osteopaat

———————————————–

juli 2023

In verband met aankomend zwangerschapsverlof zoekt Praktijk Nijdam Osteopathie per 1 november 2023 een fijne collega als waarnemer voor 6 maanden (in overleg langer). Het betreft een vacature voor 3 dagen in een eenmanspraktijk in Amsterdam.
Bij wederzijds enthousiasme over de samenwerking, is het mogelijk het team ook na de waarneming deels te blijven versterken!

De praktijk is daarnaast gespecialiseerd in de behandeling van baby’s en kinderen. Een afgeronde opleiding Osteopathie bij kinderen of studerend hiervoor is een pré. Uiteraard helpen we je indien nodig je vaardigheden en kennis te verdiepen op dit vlak.

De samenwerking is op ZZP-basis en je ontvangt een marktconforme vergoeding.
Is je interesse gewekt om bij ons te komen werken? Stuur een mail met je CV naar mj@nijdam-osteopathie.nl of neem contact op via telefoonnr: 06-24949640

We zien uit naar je sollicitatie!
Vriendelijke groet, Marie-Jeanne Nijdam

——————————