Vacatures en
ter overname

Wilt u een vacature laten plaatsen?

Als u geregistreerd bent bij de NOF en een vacature, waarneming of overname van praktijk wilt plaatsen, kunt u deze per mail sturen naar het secretariaat.

De vacature zal dan zes weken op deze website te zien zijn. Hierna verdwijnt de tekst automatisch. U kunt de vacature na verdwijning vanzelfsprekend opnieuw aan het secretariaat sturen, zodat deze nogmaals zes weken te zien zal zijn.

Ter overname

Drukke praktijk osteopathie in Aalsmeer en omstreken.
Werkzaamheden voor 1 tot 2 fte.

Voor info www.osteopathieaalsmeer.nl of bel 06-53279022

F. Scholten, Osteopathie Aalsmeer

Vacatures

juli 2023

Nico Tol Osteopathie is in 2021 geopend en is inmiddels uitgegroeid tot een drukbezochte praktijk. Daarom ben ik op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega op ZZP-basis voor 1 à 1,5 dag (te verdelen over woensdag en/of zaterdag).

Graag zie ik dat je in het bezit bent van:

  • Diploma Osteopathie D.O.
  • Geregistreerd NOF of NRO
  • Zelfstandig ondernemer (ZZP).
  • Eigen aansprakelijkheidsverzekering

Ben je geïnteresseerd en/of wil je meer info? Neem dan contact op via info@nicotol.com of 0651192926

Nico Tol, Osteopaat

———————————————–

juli 2023

In verband met aankomend zwangerschapsverlof zoekt Praktijk Nijdam Osteopathie per 1 november 2023 een fijne collega als waarnemer voor 6 maanden (in overleg langer). Het betreft een vacature voor 3 dagen in een eenmanspraktijk in Amsterdam.
Bij wederzijds enthousiasme over de samenwerking, is het mogelijk het team ook na de waarneming deels te blijven versterken!

De praktijk is daarnaast gespecialiseerd in de behandeling van baby’s en kinderen. Een afgeronde opleiding Osteopathie bij kinderen of studerend hiervoor is een pré. Uiteraard helpen we je indien nodig je vaardigheden en kennis te verdiepen op dit vlak.

De samenwerking is op ZZP-basis en je ontvangt een marktconforme vergoeding.
Is je interesse gewekt om bij ons te komen werken? Stuur een mail met je CV naar mj@nijdam-osteopathie.nl of neem contact op via telefoonnr: 06-24949640

We zien uit naar je sollicitatie!
Vriendelijke groet, Marie-Jeanne Nijdam

——————————

Binnen de praktijk van Osteopathie Kuilboer ben ik op zoek naar een enthousiaste osteopaat D.O. collega die de praktijk kan komen versterken voor 2-3 werkdagen. De praktijk is gelegen in het geboortecentrum van Hoorn.

Vereisten:

  • diploma Osteopathie DO
  • Geregistreerd NOF of NRO.
  • Affiniteit met de behandeling van baby’s en kinderen en zwangere.

Ben jij geïnteresseerd om op een unieke plek in Hoorn te werken met een inspirerend patiëntenbestand en met voldoende ruimte tot zelfontwikkeling stuur dan een motivatiebrief met je cv en foto naar Anne Kuilboer anne@osteopathiekuilboer.nl

Zie  www.osteopathiekuilboer.nl of neem contact op met Anne Kuilboer voor meer informatie.

___________________________________________