Vacatures en
ter overname

Wilt u een vacature laten plaatsen?

Als u geregistreerd bent bij de NOF en een vacature, waarneming of overname van praktijk wilt plaatsen, kunt u deze per mail sturen naar het secretariaat.

De vacature zal dan zes weken op deze website te zien zijn. Hierna verdwijnt de tekst automatisch. U kunt de vacature na verdwijning vanzelfsprekend opnieuw aan het secretariaat sturen, zodat deze nogmaals zes weken te zien zal zijn.

Ter overname

Drukke praktijk osteopathie in Aalsmeer en omstreken.
Werkzaamheden voor 1 tot 2 fte.

Voor info www.osteopathieaalsmeer.nl of bel 06-53279022

F. Scholten, Osteopathie Aalsmeer

Vacatures

Gezocht Osteopaat

Osteopathie Centrum Bennekom is een sterk groeiende groepspraktijk, en een zéér vertrouwd begrip in de wijde omgeving van midden Gelderland. Ons patiënten aanbod is gevarieerd. Het secretariaat ondersteunt de osteopaten met administratieve werkzaamheden en planning.

Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een Osteopaat D.O. – M.R.O (m/v).

Ben jij enthousiast, leergierig en wil je jezelf ontwikkelen binnen een leerrijke groepspraktijk, vind je samenwerken belangrijk laat het ons weten. Wij vragen een osteopaat met een door het NRO / NOF goedgekeurde opleiding.

Functie-inhoud:
–              Verantwoordelijk voor een zeer adequate behandeling, goede begeleiding, nazorg en communicatie met de patiënten
–              Verantwoordelijk voor een juiste en accurate verslaglegging conform richtlijnen NRO
–              Adequate verslaglegging richten huisartsen en verwijzers
–              (gedeeltelijk) effectief eigen agendabeheer

Functie-eisen en competenties:
–              Zie Vacature | Osteopathie Centrum Bennekom

Arbeidsvoorwaarden:
Bij Osteopathie Centrum Bennekom zijn meerdere vormen van samenwerking mogelijk.

Mogelijkheden voor huisvesting of overnachtingen kunnen zéker door ons georganiseerd worden.

Reactie:
Uw sollicitatiebrief met CV kunt u mailen naar info@osteopathie.nu of schriftelijk richten aan Osteopathie Centrum Bennekom, t.a.v. Ivonne van de Leemkolk, Bakkerstraat 30-32, 6721 WG Bennekom.

Meer informatie over ons Osteopathie Centrum kunt u vinden op onze  website www.osteopathie.nu

————————————————

Voor een zwangerschapswaarneming Osteopathie zijn wij voor onze goedlopende osteopathie praktijk in Enschede, gelokaliseerd in Fysiotherapie praktijk “Het wooldrik”,  op zoek naar een zelfstandige en gediplomeerde osteopaat (m/v).

Het betreft een waarneming voor half maart 2021 tot half augustus 2021, voor ongeveer 16  uur per week. Beschikbare dagen om deze uren te werken, zijn dinsdag, donderdagochtend, vrijdag of in het weekend. Uren zijn flexibel in te delen over deze dagen. Gedurende de waarneming ben je zelfstandig aan het werk, waarbij er mogelijkheid is voor vragen bij collega’s van onze groepspraktijk Osteopathie Twente.

Onze visie

Onze praktijk Osteopathie Twente bestaat uit drie zelfstandige osteopaten, waarbij wij werken op de locaties Borne, Enschede en Hengevelde. Wij zijn een jong en ervaren team met als visie om samen met de patiënt te werken aan zijn herstel. We vinden het belangrijk dat de patiënt centraal staat en waar wij kunnen onze kennis te delen. Afgelopen jaren hebben we ons continu ontwikkeld binnen ons vak gebied oa. baby’s, kinderen en voeding.

Jouw functie:

  • Patiënten naar tevredenheid behandelen en behouden
  • Gedurende de waarneming ben je zelfstandig aan het werk met patiënten
  • Korte verslaglegging van behandeling en agenda invoeren (intramed).
  • Samenwerken met verschillende disciplines in gezondheidscentrum.

Spreek deze vacature jou aan en ben jij die wij zoeken? Neem dan contact op met Karin Roozendal  (06 22 777 080) of stuur je CV voor 15 februari op naar karin@osteopathie-twente.nl . Meer informatie over onze praktijk vind je op de website www.osteopathie-twente.nl